Teater-installation
Foto fra 24 timers marathon performance, totalteaterforestillingen "Ømme Dupper" på Ovengaden Institut for Samtidskunst. Det var en nyudvikling indenfor dansk scenekunst efter ide af Petra Berg Holbek, en kombination af en installationsudstilling og en teaterforestilling, inspireret af Gertrude Steins prosasamling af samme navn. Prøveforløbet med performancen indgik som en del af undervisningen i Teater- og performance studierne på Københavns Universitet. Jeg forfattede en absurd monolog til stykket og optrådte selv med den i 4 x1 time over weekenden d. 1/6 - 3/6 2012, hvor den oplæsningsmæssigt og rytmisk set faldt ind i stemningsbilledet i én af salene med de andre performeres spændende og absurde aktiviteter. Derudover så var jeg live installationskunstner i performancen, var en levende del af inastallationerne på stedet, som andre lavede ( bl.a. levende statue, á la model) deltog i forskellige rituelle koreografier, bl.a. vaskescene. strikkescene og madspisningskoreografi. Her udfører jeg en rytmisk hårvaskekoreografi til skuespillerelev på Statens Teaterskole, Karen-Marie Wedel-Landers fremsigelse af ét af Steins digte. De andre 2 på fotoet vasker bogstaver af.
Dato: 2012-06-16
Kategori: Skuespiller
Galleriet » Lisbets Galleri

199 personer kan godt lide dette billede
 Anmeld
« Forrige - Næste »
Billedet er beskyttet af dansk og international lov om ophavsret.

FotogalleriHer kan du se billeder fra vores medlemmers jobs. Der er billeder af alt fra skuespillere, events og modeller til back stage-billeder.

Vi viser kun billeder fra locations, TV-studier, events og lign. Private og almindelige billeder af medlemmer er ikke tilladt og vil blive fjernet!

Du skal være medlem for at kunne uploade billeder.

Lisbets Galleri
Region: Region Hovedstaden
By: København

Køn: Kvinde
Alder: 55
Højde: 179
Lisbets Galleri » Lisbets Visitkort »


« Tilbage

Vælg en kategori eller søg efter et ord

Søg »