Del Lønnet: Statister søges til reklamefilm for sports-tech startup

Lønnet: Statister søges til reklamefilm for sports-tech startup

LØNNET: Statister i alderen 20-30 år søges til at medvirke i reklamefilm for sports-tech startup ved navn JABii.

Firmaet laver et "active gaming" produkt som blander fysisk aktivitet med et digital spil - som på nogle måder kan sammenlignes med Nintendo Wii/Switch. Firmaet lancerer det første produkt til sommer og skal søndag 17. marts skyde en reklamevideo.

Da firmaet har en international kunde-interesse søges der derfor efter folk med blandet etnisk baggrund for at matche målgruppe.

Da det er et sportsprodukt, så skal statister være sporty eller hip i tøjet. Der er ikke krav om atletisk eller muskuløst udseende.

Selve scenen vil være en opsætning i stil med Fight Club, med et stort crowd som overværer en duel mellem to personer med produktet JABii.

Videoen vil blive brugt på hjemmeside, samt delt gennem Social Media kanaler (Facebook, Instagram og YouTube), hvor firmaets tidligere content er set af mere end 70 millioner mennesker da mange store influencers deler disse videoer! Der er med andre ord et stort viralt potentiale, som vi ser som værende en stor gulerod for potentielle talenter.

Da videoen kommer til at blive integreret på firmaets hjemmeside, vil den indledende aftale for brugen af det producerede materiale have et års løbetid.

Dato: Søndag 17. marts kl. 18.30
Varighed: ca. 8,5 timers optagelse
Sted: KBH tæt på Ørestad st. – nærmere info følger.
Løn: 1 x JABii (værdi 700-900 kr.)

Lyder det som noget for dig? Så log ind på din profil og ansøg jobbet for at komme i betragtning. Skriv navn, alder, kontaktoplysninger samt lidt om dig selv når du søger. Sørg for din profil er opdateret med vellignende billeder af dig selv.

Du får direkte besked, såfremt deltagelse bliver aktuelt!

For yderligere info se www.jabii.com eller skriv en mail












Læs mere

Ansøgningstiden er overskredet

Ansøgningstiden for dette job er overskredet. Du kan stadig læse annoncen, men jobbet kan ikke søges længere.

Se alle jobs