Del Skuespillere ca.20-30 år til reklame - god løn!

Skuespillere ca.20-30 år til reklame - god løn!

Løn: 5 000 kr

Opgaven er for en dansk sports-tech startup. Vi laver et "active gaming" produkt som blander fysisk aktivitet med et digital spil - som på nogle måder kan sammenlignes med Nintendo Switch.

Vi skal i slut-februar/start-marts skyde en reklamevideo og have lavet nogle produktbilleder. Til både videoer og billeder mangler vi 3 talenter: 2 mænd og 1 kvinde.

Vi har international kunde-interesse og leder derfor derfor efter talenter med blandet etnisk baggrund for at matche vores målgruppe. Da det er et sportsprodukt, så skal modellerne gerne være lidt atletiske af udseende/bygning. Aldersmæssigt leder vi efter folk i aldersgruppen 20-30 år. Det er dog vigtigt at vores tre endelige kandidater ser nogenlunde ud til at være jævnaldrende.

Det arbejde vi tilbyder er:

1 dags reklamevideo (varighed ca. 8 timer, lokation: KBH, dato: slut-feb/start-marts)

1 dags produktskud (varighed ca. 4 timer, lokation: KBH, dato: start-marts)

Budgettet per talent er cirka 5.000 kr.

Video og billeder vil blive brugt på vores hjemmeside (under opbygning) og delt gennem vores Social Media kanaler (Facebook, Instagram og YouTube), hvor vores tidligere content er set af mere end 70 millioner mennesker da mange store influencers deler vores videoer! Der er med andre ord et stort viralt potentiale, som vi ser som værende en større gulerod for potentielle talenter end budgettet.

Der er endvidere mulighed for flere jobs til reklamefilm i løbet af 2019, såfremt det første samarbejde bliver en succes.

Da billeder og video kommer til at blive integreret på firmaets hjemmeside, vil den indledende aftale for brugen af det producerede materiale have et års løbetid.


Læs mere

Ansøgningstiden er overskredet

Ansøgningstiden for dette job er overskredet. Du kan stadig læse annoncen, men jobbet kan ikke søges længere.

Se alle jobs