Behandling af personoplysninger, integritetspolicy og cookies



Statist & Extras SEC Casting on the Web AB, herefter kaldet Statist.dk, vil gerne have at du føler dig tryg i forhold til, hvordan vi behandler dine personoplysninger. I nedenstående integritetspolicy kan du læse mere om, hvad personoplysninger er samt hvordan vi indsamler, behandler og beskytter dine oplysninger. Du kan også læse mere om hvordan du kan se, redigere eller slette de oplysninger, som er gemt hos os.
Ved at anvende vores hjemmeside eller app, giver du dit samtykke til, at vi må håndtere dine personoplysninger, som beskrevet i dokument.

Du kan til en hver tid fortryde eller trække dit samtykke tilbage ved at afsluttet dit medlemskab eller ved at kontakte os. Hvis du trækker dit samtykke tilbage, vil samtlige af dine oplysninger blive slettet fra vores system (med undtagelse af de oplysninger som skal gemmes i forbindelse med regnskabsloven).

Indholdsfortegnelse

  1. Databeskyttelsesforordningen GDPR
  2. Hvad er personoplysninger?
  3. Hvem er personoplysningsansvarlig?
  4. Hvilke oplysninger gemmer vi og hvorfor?
  5. Cookies, sporing og annoncering
  6. Hvordan anvendes din information?
  7. Hvordan deles din information med andre?
  8. Kobling til sociale medier
  9. Dine rettigheder
  10. Kontakt os

1) Databeskyttelsesforordningen GDPR


D.25.maj 2018 trådte en fælles databeskyttelsesforordning (GDPR) i kraft i hele EU. Loven stiller tydelige krav til virksomheder som opbevarer og behandler personoplysninger med det formål at beskytte din integritet. Du kan læse mere om lovgivningen på Datatilsynets hjemmeside.

2) Hvad er personoplysninger?


Personoplysninger er information som enkeltvis eller i kombination med andre oplysninger, kan identificere en person, som fx navn, telefonnummer, adresse, mail og personnummer. Billeder, lyd, video og andet kan betragtes som personoplysninger, hvis de indeholder information som kan knyttes til en bestemt person.

3) Hvem er personoplysningsansvarlig?


Statist & Extras SEC Casting on the Web AB er ifølge databeskyttelsesforordningen (GDPR) ansvarlige for behandlingen af personoplysninger på Statist.dk.

4) Hvilke oplysninger gemmer vi og hvorfor?


Vi registrerer og gemmer oplysninger i forbindelse med brug af vores hjemmeside. De oplysninger der registreres, afhænger af hvad du foretager dig på hjemmesiden. Visse oplysninger registreres, når du indtaster dem og andre registreres automatisk.

4a) Information som indtastes


Nogle informationer registreres, når du indtaster dem på hjemmesiden fx ved:
  • Registrering af medlemskab hvor mail, brugernavn, køn og alder gemmes.
  • Registrering af medlemskab via Facebook login hvor mail, navn, køn, fødselsdag og foto gemmes.
  • Registrering af producentprofil hvor mail, navn, telefonnummer, personnummer og CVR.Nr. gemmes.
  • Redigering af din profil hvor du bl.a. kan vælge at gemme navn, køn, fødselsdag, mail, telefonnummer, adresse, etnicitet, hårfarve, øjenfarve, højde, vægt, uddannelse, foto, video, stemmeprøve samt en personlig præsentation.
  • Ansøgning af jobs hvor navn, mail, foto samt en personlig besked gemmes.
  • Annoncering efter rekvisit hvor navn, mail, telefonnummer og evt. adresse gemmes.
  • Kortbetaling hvor navn, kortets udløbsdato, kortets første seks cifre samt kortets sidste fire cifre gemmes.
  • Fakturabetaling hvor navn, mail samt adresse gemmes.
  • Fotogalleri hvor fotos med valgfri tekst gemmes.
  • Blog hvor navn, valgfri tekst og evt. billede gemmes.
  • Support hvor navn, telefonnummer, mail og besked gemmes.

4b) Information som registreres automatisk


Nogle informationer registreres automatisk fx:
  • Din aktivitet på Statist.dk, bl.a. hvilke jobs som du viser interesse for samt hvilke undersider du besøger.
  • Din browser og dit operativsystem.
  • Referenceadresse, dvs. hvilken hjemmeside som linker til vores hjemmeside.
  • Kampagnesporing, dvs. hvilken af vores markedsføringskanaler som du har fundet os via.
  • Sessionsnummer og andre cookies (se mere i afsnittet Cookies, sporing og annoncering).

Denne information anvendes til at forbedre din brugeroplevelse samt til statistik om hvordan hjemmesiden bruges. Sidstnævnte anvendes som grundlag for beslutninger om videreudvikling af tjenesten samt til udformning af markedsføringstiltag.

5) Cookies, sporing og annoncering


Statist.dk bruger cookies til at gemme information om dig og din brug af hjemmesiden. Vi anvender desuden tredjepartssoftware fra Google og Facebook til webanalyse, sporing og markedsføring.

5a) Cookies


Cookies er små tekstfiler med information som hjemmesiden gemmer på din computer.

Vi bruger cookies til flere forskellige formål:
  • Sikkerhed: Til sikkert login og håndtering af din profil.
  • Brugervenlighed: Til at gemme information om forskellige valg og indstillinger på hjemmesiden, så du får den bedst mulige brugeroplevelse. Fx automatisk login samt valg af version af hjemmeside.
  • Hjemmesideanalyse: Til at identificere trafikmønstre på hjemmesiden, opdage problemer samt forstå hvilket indhold, der værdsættes af vores brugere. Det inkluderer cookies fra tredje part i form af Google samt Facebook.
  • Funktionalitet: Til at dele brugere op i forskellige grupper ved test af nyt hjemmesideindhold.
  • Sporing og annoncering: Til at følge op på eksisterende reklamekampagner samt fremtidig markedsføring, bl.a. såkaldt remarketing. Det inkluderer cookies fra tredje part i form af Google samt Facebook.

Når du besøger Statist.dk, kan du når som helst helt eller delvist inaktivere cookies via din browser. Det gør du fra browserens menu for sikkerhedsindstillinger. Hvis du inaktiverer cookies helt, risikerer du dog at få en betydeligt ringere brugeroplevelse, specielt da login ikke kommer til at virke. Hvis du vil inaktivere cookies specifikt for sporing og annoncering, kan du i de fleste browsere downloade en såkaldt AdBlocker, som er et tillægsprogram fra tredje part. Vi tilbyder dog ikke hjælp med at konfigurere sådanne programmer. Vi kan heller ikke garantere at vores tjeneste fungerer som den skal, hvis du vælger at bruge et sådant program.

5b) Sporing og annoncering


For at analysere hvordan hjemmesiden Statist.dk bruges på gruppeniveau anvender vi flere forskellige tjenester fra tredje part. Der anvendes desuden tredjepartstjenester til at spore brugere, som på forskellige måder har interageret med vores markedsføringskampagner samt til at skabe underlag for nye markedsføringstiltag, bl.a. så kaldt remarketing samt interessebaseret annoncering.

De tjenester som bruges er:
  • Google Analytics, hvilket er et værktøj til at analysere hvordan en hjemmeside bruges. Fx hjælper værktøjet os med at se hvilke dele af hjemmesiden som mest populær, hvilke hjemmesider, som linker videre til os samt hvilke enheder, operativsystemer og browsere, som vores brugere anvender. Denne data bruger vi bl.a. til at afgøre hvordan hjemmesiden kan videreudvikles. Værktøjet bruger bl.a. cookies til denne analyse.
  • Google AdWords, hvilket er et værktøj til annoncering i Googles søgemaskine samt Googles øvrige annoncenetværk. Vi bruger værktøjet til at spore hvem, der har klikket på vores annoncer samt for at afgøre hvilke interessegrupper og anvendergrupper, der egner sig til fremtidig annoncering. Værktøjet bruger bl.a. cookies for at gøre denne sporing mulig.
  • Google AdSense, hvilket er et værktøj til at vise annoncer i Googles annoncenetværk på hjemmesiden. Vi bruger dette til at vise annoncer på hjemmesiden til ikke betalende medlemmer. Værktøjet anvender bl.a. cookies til at spore brugeren, så hjemmesiden kan vise annoncer, som kan være interessante for brugeren.
  • Facebook Pixel, hvilket ligesom Google Analytics er et værktøj til at analysere hvordan hjemmesiden anvendes. Facebook Pixel anvendes desuden til at spore køb, som er koblede til vores annoncering i Facebooks annoncenetværk samt til at skabe underlag for nye brugergrupper til fremtidig annoncering. Værktøjet bruger bl.a. cookies for at gøre denne sporing mulig.

Hvis du vil inaktivere sporing for annoncering, kan du i de fleste browsere downloade en såkaldt AdBlocker, som er et tillægsprogram fra tredje part. Vi tilbyder dog ikke hjælp med at konfigurere sådanne programmer. Vi kan heller ikke garantere at vores tjeneste fungerer som den skal, hvis du vælger at bruge et sådant program.

6) Hvordan anvendes din information?


Vi använder oss av dina personuppgifter för att kunna tillhandahålla dig våra tjänster, sköta kontakten med dig, informera dig om jobbmöjligheter samt för att vidareutvecklare och förbättra våra tjänster.

Vi anvender dine personoplysninger til:
  • At drive de tjenester som Statist.dk tilbyder, hvilket inkluderer:
    • At skabe og redigere et digitalt CV med dine oplysninger, billeder, video og stemmeprøve.
    • At dit CV skal være tilgængeligt i vores register, så du kan få jobtilbud fra film- og produktionsselskaber samt andre arbejdsgivere, som er registrerede hos Statist.dk.
    • At du skal kunne søge job som annonceres af film- og produktionsselskaber samt andre arbejdsgivere, som er registrerede hos Statist.dk.
    • At købe Premium-medlemskab.
    • At muliggøre kontakt med os, fx ved support.
    • At sende information om aktuelle roller og jobs til dig via mail og telefon.
    • At kunne kontakte dig med vigtig information om tjenesten.
  • At gennemføre markedsføring, hvilket inkluderer:
    • At sende direkte markedsføring til dig via mail og SMS.
    • At skabe markedsføring til dig i sociale medier.
    • At informere dig om hvornår du kan blive Premium-medlem til rabatpris.
  • At udvikle og analysere vores tjenester, hvilket inkluderer:
    • At spore hvilke jobs du viser interesse for og ansøger.
    • At spore hvordan du bruger vores hjemmeside.
    • At give søgemaskiner adgang til basale oplysninger om din profil.

7) Hvordan deles din information med andre?


Vores målsætning er altid at maksimere dine chancer for at få job som statist, skuespiller, model, mv. Derfor bliver dine oplysninger nødt til at blive delt med tredje part. Oplysninger kan også blive delt med tredje part indenfor rammen af vores arbejde med markedsføring og analyse af vores hjemmeside.

Dine oplysninger kan blive delt med tredje part i disse tilfælde:
  • Vi deler din information med potentielle arbejdsgivere, når du ansøger et jobopslag på hjemmesiden.
  • Vi deler din information med registrerede og godkendte arbejdsgivere, når de søger i vores register.
  • Vi deler din information med tredje part, når det kræves i forhold til markedsføring, fx ved annoncering på sociale medier eller andre annonceringsplatforme. Tredje part vil da kun få adgang til de oplysninger, som kræves ved det aktuelle markedsføringstiltag. Tredje part vil aldrig få lov til at bruge dine oplysninger til deres egne formål.
  • Vi udleverer information, hvis loven kræver det eller ved andre krav fra offentlige instanser.

8) Koblinger til sociale medier


Som bruger af Statist.dk kan du vælge at anvende forskellige slags koblinger til sociale medier. Disse koblinger bruges for at forenkle login eller spredning af information for dig som bruger.

8a) Facebook Login


Ved at registrere en profil via Facebook Login eller koble din eksisterende profil til Facebook Login, kan du enkelt logge ind på vores hjemmeside via dit Facebookmedlemskab. For at dette skal fungere gemmes din unikke identifikationsnøgle fra Facebook hos os. Ved at godkende koblingen til Facebook, tillader du at vi kan hente dit navn, mail, fødselsdag samt dit profilbillede fra Facebook. Disse oplysninger gemmes derefter på din profil.

8b) Facebook gilla


Ved at klikke på knappen ”Synes godt om os på Facebook” kan du vælge at ”Synes godt om” vores side på Facebook. Det medfører at du får information fra os blandt dine nyheder på Facebook. Du kan når som helst fortryde dette ved at klikke på ”Fjern synes godt om” på vores Facebookside https://www.facebook.com/dkstatist/

8c) Del på Facebook


Ved at klikke på knappen ”Del på Facebook” ved en annonce eller andet indhold på hjemmesiden, kan du vælge at dele din information på Facebook. Denne information kan sendes direkte til en ven eller publiceres blandt dine nyheder på Facebook.

8d) Del på Twitter


Ved at klikke på knappen ”Del på Twitter” ved en annonce eller andet indhold på hjemmesiden, kan du vælge at dele din information på Twitter. Denne information kan sendes direkte til en ven eller publiceres blandt dine nyheder på Twitter.

9) Dine rettigheder


Du har altid ret til at få de oplysninger, som vi har gemt om dig udleveret. Hvis du kan huske dit brugernavn og kodeord, kan du selv logge ind og downloade disse oplysninger. Log ind på din profil, klik ”Mine sider”, ”Min konto” og derefter ” Download alle gemte oplysninger”. Ellers kan du kontakte os. Oplysningerne bliver derefter sendt til dig via mail. Sørg for at opgive dit fulde navn, fødselsdag, mail samt telefonnummer, så vi kan identificere dig og finde dine oplysninger.

Hvis du opdager fejl i de oplysninger vi har om dig på vores hjemmeside, har du ret til at få dem ændret. Du kan selv gøre det selv ved at logge ind og redigere din profil ellers kan du kontakte os.

Du har altid ret til at få dine oplysninger slettet fra vores register. Det kan du gøre ved selv at slette din profil eller ved at kontakte os. Alle oplysninger, undtagen de oplysninger som vi har brug for til at håndtere dit ærinde samt oplysninger til bogføring, vil blive slettet.

Du har ret til at nægte at modtage mails, reklame eller SMS fra os. Hver gang vi sender information ud, vil der være information længst nede om hvordan du kan blive fjernet fra disse udsendelser. Du kan også kontakte os, så hjælper vi dig.

Hvis du har nogle spørgsmål omkring vores håndtering af dine oplysninger, er du velkommen til at kontakte os.

10) Kontakt os


Du kan altid kontakte os via vores support. Vi svarer som regel samme dag.

Kontakt os

Hvis dit ærinde omhandler dine personoplysninger eller GDPR kan du også kontakte os på [contact]