Del Danmarks gladeste børn søges til interview

Danmarks gladeste børn søges til interview

Til kommende app til børnefamilier, søges de gladeste børn, der har lyst til at medvirke i en række sjove interviews, der skal bruges på Facebook.

Vi er i gang med at producere en række små interview-film, hvor vi hører, hvad børns holdning er til forskellige slags oplevelser.

Spørgsmålene kan blandt andet være “Hvad synes du er vigtigst ved en god legeplads?”, “Hvad synes du er allersjovest at lave sammen med dine forældre?” og “Hvad glæder du dig til at lave i sommerferien?”.

Der er selvfølgelig ingen rigtige eller forkerte svar - Tværtimod håber vi, at børnene svarer ærligt.
Vi synes nemlig ikke, at der findes noget mere fantastisk end ærlige unger - de er tit en hel del klogere end os voksne :o)

Vi kommer til at stille rigtig mange spørgsmål, og det er helt ok, hvis man kun kan svare på nogle stykker!

Vi søger drenge & piger i alderen 4 - 12 år, der har let til smil, som trives foran kamera - og de må gerne have krudt i rumpetten :o)

Der er både mulighed for at blive interviewet alene eller sammen med en søster/bror eller ven/veninde - og måske et andet barn. Skriv I din ansøgning, hvad I er mest interesseret i.

Videoerne optages i København søndag d. 29. januar.

Optagelserne varer en lille time - og alle børn skal komme sammen med deres forældre/værge. Hvert barn modtager et biografgavekort som tak for hjælpen.

Vi glæder os til at høre fra jer!


Læs mere

Ansøgningstiden er overskredet

Ansøgningstiden for dette job er overskredet. Du kan stadig læse annoncen, men jobbet kan ikke søges længere.

Se alle jobs